Bel ons op: 0314-344 329 , of mail: info@wijnhuisdoetinchem.nl


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/spek25/domains/wijnhuisdoetinchem.nl/public_html/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/spek25/domains/wijnhuisdoetinchem.nl/public_html/includes/application.php on line 536

BROUWERIJ DE AMBACHT

Een nieuwe brouwerij in Nederland. Dit maal geen brouwerij met vreemde brouwsels en experimentele ingrediënten. Brouwerij De Ambacht komt met 5 bieren die elk een eerbetoon geven aan de klassieke adbijbieren. Nieuwe recepten waarbij de beste eigenschappen van de klassieke bieren extra naar voren komen. Kortom, ouderwets genieten van het verleden, hier in 2015.

De Lichte Blonde

De Zware Blonde

De Dubbel Bruin

De Gouden Trippel

De Zware Porter

Brouwerij De Ambacht

Brouwerij de Ambacht ziet het levenslicht in 2015 en met de moderne middelen wordt er eerbied getoond aan de klassieke bier en brouw-stijlen. Het assortiment bestaat op dit moment uit een licht blonde, zwaar blond, dubbel bruin en gouden tripel. Voor de porter liefhebbers is er ook een zwarte porter die met zijn gebrande licht zoete smaak eerbied toont aan de klassieke porter bieren.

De bieren worden gedronken uit een speciaal ontwikkeld glas dat mede door zijn vormgeving de geur en smaak van het bier optimaal laat gelden.

Geniet van onze mooie bieren en proost samen met ons op een mooi ambachtelijk bier!

ONZE WEBWINKEL

CONTACTGEGEVENS

 • Nieuwstad 19
  7001 AC Doetinchem
  Telefoon 0314-344 329
 • Wij zijn geopend op
  ma 13 - 18 uur
  di-do 9 - 18 uur
  vr 9 - 21 uur
  za 9 - 17 uur
  zo 12 - 17 uur(laatste vd maand)
  Contact via mail 

VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK

 • 615 nix18
Aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in en mis niets van onze exclusieve kortingsacties en evenementen